Mikä on DTG?

DTG-painatus eli “Direct-To-Garment” on digitaalinen painotapa. DTG-painatuksesta voi käyttää myös nimitystä tulostus, koska tekstiili asetetaan painokoneen sisään ja tulostus tapahtuu suoraan tekstiilin pinnalle. Painojälki kestää hyvin kulutusta ja pysyy vaatteiden mukana koko sen elinkaaren. Tällä hetkellä painatus onnistuu vähintään 50 % erilaisista puuvillakankaista ja polyesterikankaista. Käytämme vain ekologisesti standardoituja vaatteita.

Miksi kannattaa valita DTG-painatus?

DTG-painatuksen etuja ovat nopeus, tarkka resoluutio ja rajaton värimäärä. Tummien painokankaiden alle tulostetaan valkoinen väri ja vasta sen päälle varsinaiset painovärit. Myös valkoiset sävyt ovat selkeitä ja halkeamattomia. Silkkipainatukseen verrattuna DTG-tulostuksessa ei ole suuria aloituskustannuksia.

Suunnittele itse

Haluatko pukeutua omaan designiisi tai kenties myydä omia teoksiasi tekstiili-tuotteina? Kiinnostaisiko painattaa lapsesi taideteos vaikkapa kassiin tai t-paitaan? Yhdistämällä oman persoonallisen kädenjälkesi ja laadukkaat sekä ekologiset tekstiilituotteet, voit antaa merkityksellisen lahjan!

Millaisen kuvan voin painattaa paitaani?

No, melkein mikä kuva vaan käy! Voit skannata piirroksen ja lähettää sen meille sähköisesti, tai postittaa meille alkuperäisen teoksen. Arvioimme sen jälkeen kuvan laadun ja käsittelemme kaikki kuvat sopivaan muotoon lähettämästäsi kuvatiedostosta. Kannattaa huomioida, että haaleat värit tai liian ohuet ääriviivat eivät välttämättä toistu tulostuksessa hyvin. Suosittelemme, että valkoiselle pohjalle piirretty kuva tulostetaan valkoiselle tekstiilille. Kuviin voi lisätä tekstiä. Kaikki värit ovat käytössä ja ne tulostuvat tarkasti ja kirkkaasti.

Haluatko ikuistaa valokuvan paitaan? Onko sinulla jokin hauska kuva hetkestä tai matkasta? Haluatko antaa lahjan lapselle, jossa hän esiintyy traktorin ratissa tai rakkaan lemmikkinsä kanssa? Haluatko itsellesi kuvan lemmikistäsi? Valokuva näyttää upealta paidassa! Lähetä alkuperäinen kuva sähköpostilla meille ja valitse paidan väri ja koko, me teemme sen.

Tulostuskuvat

Alla olevat kuvat ovat omaa designiamme ja tulostettavissa ilman käsittelyä.

Puolukka

Mänty

Mustikka

Kaura

Kanerva

Uhanalainen (värillinen)

Pelasta Pörriäinen

Sports

Kuhmo!

Kuhmo-talo

Ylävitonen

Uhanalainen (musta, saatavana myös valkoinen)

Kaikki kuvat © Kuwakamari Ky

Mallistomme

Wilja

Ensimmäinen mallistomme on Wilja, kunnianosoitus Kainuussa kasvavia kauniita ja sinnikkäitä kasveja kohtaan. Voit tilata mitä tahansa tuotteitamme malliston designilla. Mallistoon kuuluvat kuvat Kaura, Mustikka ja Kanerva.

Kaura

Lempeä ja terveellinen vilja omasta maasta. 

Mustikka

Herkullinen metsän helmi.

Kanerva

Kuivan kankaan kaunotar.

Logosuunnittelu

Onko yrityksesi vielä vailla omaa logoa? Graafinen suunnittelijamme luo toiminnallesi persoonallisen, tunnistettavan ja ammattimaisen logon, jota voit käyttää paidoissa ja jatkossa monipuolisesti esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, tarjouksissa tai ulkomainoksissa. Lähetämme sinulle logon useissa eri tiedostomuodossa sekä tarvittavat väriversiot. Kerro meille tarpeestasi, niin lähetämme tarjouksen!

info(at)kuwakamari.fi

040 5141733