Miksi valitset meidät?

Käytämme vain ekologisesti standardoituja vaatteita. Luontoystävällinen valinta tuo positiivista imagoa myös sinun yrityksellesi tai brändille. 
Olemme nopeita, joustavia ja tuotamme yksilöllisiä printtejä. Tekniikka, jota käytämme soveltuu myös pieniin määriin, koska aloituskustannuksia ei ole. Teemme vaikka yksittäisen kuvan piirustuksesta tai valokuvasta. 

Mikä on DTG?

Direct to Garment on digitaalinen painotapa. Tekstiili asetetaan painokoneen sisään ja tulostus tapahtuu suoraan tekstiiliin. Printti ikäänkuin elää tekstiilissä eli joustaa ja hengittää. DTG-tulostus käy tekstiileihin, joissa on vähintään 50% puuvillaa tai polyesteriä. Tekniikan etuna on rajaton värimäärä.  UltraChrome DG-musteet ovat täysin myrkyttömiä.

Suunnittele itse

Haluatko pukeutua omaan designiisi tai kenties myydä omia teoksiasi tekstiili-tuotteina? Kiinnostaisiko painattaa lapsesi taideteos vaikkapa kassiin tai t-paitaan? Yhdistämällä oman persoonallisen kädenjälkesi ja laadukkaat sekä ekologiset tekstiilituotteet, voit antaa merkityksellisen lahjan!

Millaisen kuvan voin painattaa paitaani?

No, melkein mikä kuva vaan käy! Voit skannata piirroksen ja lähettää sen meille sähköisesti, tai postittaa meille alkuperäisen teoksen. Arvioimme sen jälkeen kuvan laadun ja käsittelemme kaikki kuvat sopivaan muotoon lähettämästäsi kuvatiedostosta. Kannattaa huomioida, että haaleat värit tai liian ohuet ääriviivat eivät välttämättä toistu tulostuksessa hyvin. Suosittelemme, että valkoiselle pohjalle piirretty kuva tulostetaan valkoiselle tekstiilille. Kuviin voi lisätä tekstiä. Kaikki värit ovat käytössä ja ne tulostuvat tarkasti ja kirkkaasti.

Haluatko ikuistaa valokuvan paitaan? Onko sinulla jokin hauska kuva hetkestä tai matkasta? Haluatko antaa lahjan lapselle, jossa hän esiintyy traktorin ratissa tai rakkaan lemmikkinsä kanssa? Haluatko itsellesi kuvan lemmikistäsi? Valokuva näyttää upealta paidassa! Lähetä alkuperäinen kuva sähköpostilla meille ja valitse paidan väri ja koko, me teemme sen.

Tulostuskuvat

Alla olevat kuvat ovat omaa designiamme ja tulostettavissa ilman käsittelyä.

Puolukka

Mänty

Mustikka

Kaura

Kanerva

Uhanalainen (värillinen)

Pelasta Pörriäinen

Sports

Kuhmo!

Kuhmo-talo

Ylävitonen

Uhanalainen (musta, saatavana myös valkoinen)

Maisema
(musta, saatavana
myös valkoinen)

Pöllö
(pyöreä tai suorakulmainen)

Karhu
(pyöreä tai
suorakulmainen)

Orava
(pyöreä tai
suorakulmainen)

Kuhmo-ikoni
pyöreä

Kuhmo-ikoni
neliö

Kaikki kuvat © Kuwakamari Ky

Mallistomme

Wilja

Ensimmäinen mallistomme on Wilja, kunnianosoitus Kainuussa kasvavia kauniita ja sinnikkäitä kasveja kohtaan. Voit tilata mitä tahansa tuotteitamme malliston designilla. Mallistoon kuuluvat kuvat Kaura, Mustikka ja Kanerva.

Kaura

Lempeä ja terveellinen vilja omasta maasta. 

Mustikka

Herkullinen metsän helmi.

Kanerva

Kuivan kankaan kaunotar.

Logosuunnittelu

Onko yrityksesi vielä vailla omaa logoa? Graafinen suunnittelijamme luo toiminnallesi persoonallisen, tunnistettavan ja ammattimaisen logon, jota voit käyttää paidoissa ja jatkossa monipuolisesti esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, tarjouksissa tai ulkomainoksissa. Lähetämme sinulle logon useissa eri tiedostomuodossa sekä tarvittavat väriversiot. Kerro meille tarpeestasi, niin lähetämme tarjouksen!

leena(at)kuwakamari.fi

040 5141733