Toimitus koko maahan 6,90 €

Kuwakamarin käyttämät vaatemerkit

Kuwakamarin valikoimassa on useita vastuullisia vaatteiden valmistajia kuten Continental Clothing, Neutral, Cottover ja Stanley/Stella. Heille kaikille on yhteistä pyrkiä vähentämään hiilijalanjälkeä koko vaatteiden valmistusprosessissa puuvillan kasvatuksesta lopputuotteen toimitukseen. Se on saavutettu yhdistämällä luonnonmukaista maataloutta, valmistuksen tehokkuutta ja kuljetuksia sekä uusiutuvan energian käyttöä. Koko tuotantoprosessi on läpinäkyvää. Erittäin tärkeässä asemassa on myös vastuullisuus ja ihmisoikeuksien toteutuminen puuvillan viljelmillä ja kangastehtailla. Lapsityövoiman käyttöä ei sallita ja sitä seurataan.

Tuotteidemme puuvilla on luomupuuvillaa. Jotkut tuotteet ovat myös kierrätettyä luomupuuvillaa. Se tarkoittaa, että ylijäämäpuuvilla kuten leikkuujäte kudotaan uudestaan kankaaksi. Puuvillan lisäksi tuotteissamme on polyesteriä. Polyesteri antaa jämäkkyyttä höttöisemmälle puuvillalle. Polyesteri on kierrätettyä ja sitä tehdään käytetyistä muovipulloista.

Pidämme jatkuvasti silmämme auki uusien vaatevalmistajien suhteen. Olemme kiinnostuneita myös kotimaisten vaatevalmistajien suunnittelusta. Mutta ennenkaikkea puuvillan kasvatuksen vaiheet ja kankaan kudonta ovat ympäristömme kannalta pidettävä vastuullisena kaukomaissa, koska puuvilla ei kasva Suomessa ja kankaat tullaan todennäköisimmin kutomaan kehitysmaissa.

Toimitus ja palautus

Jos olet tilaamassa suurempaa erää tai sinulla on oma kuva tai logo, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tai viestilomakkeella. Saamme viestisi välittömästi ja olemme sinuun yhteydessä pian.

 Kaikista tuotteita löytyy lisää värivaihtoehtoja, joita voi hyödyntää suurempien tilausten yhteydessä.
Älä epäile kysyä väriskaalaa. Palvelemme enemmän kuin mielellään erikoistilauksia.

Toimitus

Toimitus kustantaa koko maassa 6,90 €. Voit valita kassalla myös noudon, joka on maksuton. Ilmoitan noutoajankohdan, kun ostoksesi on valmis. Yrityksille suuremmat erät sovitaan erikseen.
Maksa tilauksen loppusumma suoraan kaupan pankkitilille. Kirjoita viestikenttään tilauksen numero. Tuotteita ei lähetetä ennen kuin suoritus näkyy tilillämme. Saat maksutiedot ruudulle ja sähköpostiisi, kun olet lähettänyt tilauksen.

Palautus

Omien kuvien ja logojen tulosteita ei pysty palauttamaan. Kun valitset mitä tahansa tuotteitamme oman mallistomme kuvalla, voit palauttaa tekstiilin. Palautusmaksu on normaali postimaksu.

leena(at)kuwakamari.fi

040 5141733