Toimitus koko maahan 4,90 €

Meille käy nyt kaikki yleisimmät maksutavat

Tietoa vaatteiden tuotannosta

Valmistaja Continental Clothing on vähentänyt hiilijalanjälkeä 90% kaikissa EarthPositive® -vaatteista. Tämä merkittävä vähennys on saavutettu yhdistämällä luonnonmukaista maataloutta, valmistuksen tehokkuutta ja kuljetuksia sekä uusiutuvan energian käyttöä. Koko tuotantoprosessi on läpinäkyvää ja vastuullista.

Luonnonmukaisen puuvillan viljelyssä ei käytetä torjunta-aineita eikä lannoitteita. On tärkeää huomioida myös viljelijöiden turvallisuus. EarthPositive puuvillan viljely tehdään Gujaratissa, Intiassa, koska sillä alueella 95% vedestä muodostuu monsuunisateista . Näin niukkoja vesivaroja ei riistetä paikallisilta kyliltä.

Siementenpoisto, kehrääminen, kudonta, värjäys ja ompelu tapahtuu GOTS-sertifioitujen ja Fair Wear -säätiön tarkastetuissa tiloissa , joten tehtaat ja tuotantomenetelmät tiedetään tarkasti. Myös energia tuotetaan ympäristöystävällisesti 30 tuuliturbiinin ja aurinkopaneelin voimin. Omavarainen energia varmistaa ylipäätänsä energian saanniin ja hintavakauden puhtaasti tuotettuna.

Tuotantovaiheen hukat ja hylkäykset toimitetaan uusiokäyttöön. Puuvillan puhdistusvaiheessa erotellut siemenet hyödynnetään puuvillaöljyn valmistukseen ja niitä käytetään myös lehmien ruuaksi. Kehruussa lyhyet kuidut erotellaan ja ne hyödynnetään muissa tekstiileissä, joissa kuidun laatu ei ole tärkeää. Leikkaus ja värjäysvaiheiden jäännöstuotteita hyödynnetään mm köysien valmistuksessa sekä esim Salvage™ recycle-tekstiilien valmistuksessa, jolloin niidenkin raaka-aineiden eettisyys ja ekologisuus on taattu.

Tehtaalla on close-loop-puhdistusjärjestelmä , joka sisältää käsittelyaltaita, hiekkasuodattimia sekä käänteisosmoosijärjestelmän. Tällä järjestelmällä voidaan jätevedet muuntaa puhtaaksi vedeksi. 93% kaikista jätevesistä käsitellään ja käytetään uudestaan .

Fair Share -projektilla varmistetaan, että työntekijöille maksetaan elinkelpoinen palkka, joka on korkeampi kuin maan vähimmäispalkka.

Kuljetus Intiasta Suomeen toteutetaan maa-merikuljetuksena, mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Lentomatka on yksi suurimmista hiilidioksidipäästöistä.

Toimitus ja palautus

Jos olet tilaamassa suurempaa erää tai sinulla on oma kuva tai logo, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tai viestilomakkeella. Saamme viestisi välittömästi ja olemme sinuun yhteydessä pian.

 Kaikista tuotteita löytyy lisää värivaihtoehtoja, joita voi hyödyntää suurempien tilausten yhteydessä.
Älä epäile kysyä väriskaalaa. Palvelemme enemmän kuin mielellään erikoistilauksia.

Toimitus

Toimitus kustantaa koko maassa kaikista tilauksista 4,90 €. Voit valita kassalla myös noudon, joka on maksuton. Ilmoitan noutoajankohdan, kun ostoksesi on valmis. Yrityksille suuremmat erät sovitaan erikseen.

Palautus

Omien kuvien ja logojen tulosteita ei pysty palauttamaan. Kun valitset mitä tahansa tuotteitamme oman mallistomme kuvalla, voit palauttaa tekstiilin. Palautusmaksu on normaali postimaksu.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

leena(at)kuwakamari.fi

040 5141733